SV Terwolde afdeling Voetbal presenteert het Jeugdplan

Terwolde- Waar een kleine club groot in kan zijn, is de boodschap van de presentatie over de veranderingen en ontwikkelingen binnen de jeugdafdeling van de club. Vrijdag 17 mei om 19.00 uur in de kantine van SV Terwolde zal gedurende een uur de visie van de jeugdafdeling worden gepresenteerd.

Hierin wordt gekeken naar de ontwikkeling van elk jeugdlid op elk niveau met als basis plezier. Binnen de jeugd wordt er niet alleen gekeken naar de individuele ontwikkeling op technisch niveau, maar zeker ook naar veranderingen in groei op sociaal en motoriek vlak.

Daarnaast wordt laten zien wat er verder allemaal wordt georganiseerd voor leden van de vereniging, want er is veel meer! Denk aan een voetbalschool, jeugdkamp en diverse activiteiten buiten het voetballen om. Er wordt erg veel gedaan en de organisatie wil dit dan ook graag laten zien om je te enthousiasmeren voor de vereniging.

Daarom nodigen wij dan ook iedereen uit die geïnteresseerd is in de omgeving van Terwolde (De Vecht, Nijbroek, Welsum, Terwolde, etc.). Tot 17 mei, de koffie staat klaar.

woensdag 8 mei

Deel dit bericht