17e Wandeltocht Klein Amsterdam e.o

KLEIN AMSTERDAM- Een Corona-proof en snertloze versie van de wandeltocht, maar evengoed de mooiste! De Snerttocht, zoals u die van ons gewend bent, is vanwege de Corona maatregelen organisatorisch niet haalbaar gebleken. We zien het thuiswerken weer toenemen en het aantal evenementen afnemen. Daarom wil de organisatie u graag een Coronaproof alternatief aanbieden waardoor u toch lekker beweegt en buiten kunt zijn om te genieten van de prachtige omgeving van Klein Amsterdam.

Daarom is er tussen 18 en 31 oktober de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een wandeling van 5, 10 of 15 kilometer af te leggen.

Tegen een kleine vergoeding zijn er routebeschrijvingen beschikbaar die vanaf de gebruikelijke startlocatie De Diederik te volgen zijn. Houdt u er rekening mee dat er geen voorzieningen zijn.

In het kort:

Dagelijks te bewandelen tussen 18 en 31 oktober 2020, van zonsopkomst tot zonsondergang;

Startlocatie De Diederik, Gravenstraat 30 (7383RK), gratis parkeergelegenheid;

Afstanden: 5, 10 en 15 kilometer; De routebeschrijving is ter plaatse beschikbaar;

Deelname bedraagt € 4,00 p.p. (KWBN leden op vertoon van lidmaatschap € 1,- korting);

Betaal gepast, pinnen is niet mogelijk;

Geen voorzieningen (toiletten, horeca of EHBO- / rustpost);

De routes zijn niet bepijld, deelname geheel voor eigen risico.

Puzzelopdracht:

De alternatieve wandeltocht heeft een leuke twist. De organisatie geeft u namelijk wat opdrachten mee voor onderweg. Deelname is niet verplicht maar uiteraard is er wel een leuke prijs tegenover de winnende inzending. Indien nodig wordt hiervoor geloot. Uitslag na 31 oktober via de facebook-pagina!

Algemene (Corona) maatregelen:

Elke deelnemer dient zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid of lokale overheid. Concreet betekent dit dat elke deelnemer bij het wandelen minimaal een afstand van 1,5 meter houdt ten opzichte van andere deelnemers.

Voor het overige geldt: blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals (neus)verkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten of koorts.

Verder nog:

Er wordt geen plaatselijke EHBO-vereniging ingezet. Denk zelf aan voldoende water en eten en eventueel een (bescheiden) medicijndoos.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de mail: bvkleinamsterdam@outlook.com.

(De fietstocht gaat dit jaar helaas niet door.)

woensdag 7 oktober

Deel dit bericht