55 ste Avondvierdaagse in De Vecht

De Vecht- In de laatste week van juni, om precies te zijn van 26 juni t/m 29 juni , organiseert Sv V en L voor de 55ste keer de avond (wandel)vierdaagse in De Vecht. Vanaf woensdagavond 26 juni 18.30 uur kunt U inschrijven bij Café de Groot op de kruising in De Vecht en daarna 4 avonden wandelen langs de mooiste paadjes en weggetjes door de omgeving. Er kunnen 3 verschillende afstanden worden gelopen nl. de 5, 10 en 15 km per avond. De laatste avond ,zaterdag 29 juni , lopen alle deelnemers dezelfde route om na de medaille uitreiking gezamenlijk te worden ingehaald door de fanfare.

Deze medaille uitreiking vindt ,net zoals vorig jaar, jaar plaats op het Sportcomplex ’t Hul . Dit om alle deelnemers eens kennis te laten maken met de voetbalvereniging Sv V en L die de vierdaagse elk jaar weer mogelijk maakt! U kunt onze velden en kantine met jeugdhonk bekijken en het gezellige terras en buitenbar, en zo een idee krijgen wat deze kleine vereniging u te bieden heeft. We hopen met z’n allen dat de weergoden ons dit jaar opnieuw goed gezind zijn . Na de medaille uitreiking ,vindt het jaarlijkse “blarenbal” plaats bij Café de Groot met muziek verzorgd door Ben Biesterbos.

Mocht u op een van de avonden verhinderd zijn om te wandelen, zijn dan kan deze avond vooraf worden ingehaald op dinsdag 25 juni. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.svvenl.nl of volg ons op facebook Avondvierdaagse De Vecht.

woensdag 12 juni

Deel dit bericht