Aardappel raapdag 2022

Beemte-Broekland- Na het succes van vorig jaar organiseren Ruud en Antoinet Vossebeld op zaterdag 2 juli wederom een aardappel raapdag. Jong en oud is welkom van 11.00 uur tot 15.00 uur om zelf aardappelen te rapen voor thuis. Kom zelf of met u kinderen en/of kleinkinderen en geniet van deze gezellige dag! U mag de mooiste en de lekkerste aardappelen uitzoeken op het land! Deze kunt u door Westrik Snacks gratis laten bakken tot heerlijke frietjes waarna u ze lekker op kunt eten.

De geraapte aardappelen die niet gebakken worden tot friet kunnen voor € 1,- per kg afgerekend worden. Daarnaast is ook de nieuwe oogst aardappelen te koop.

Ook zijn er dit jaar diverse kraampjes van collega ondernemers die allerlei streekproducten verkopen. Voor de kinderen zijn er ook tal van activiteiten te doen en is er iemand aanwezig om te schminken.

Sinds 2020 verkopen Ruud en Antoinet op zaterdag aardappelen aan huis. De aardappelen worden vers gerooid van het land. De première aardappel is er al erg vroeg in het seizoen en vanaf half juni te koop. Een vastkokende aardappel met een kruimige smaak, die lekker is om te koken, bakken en om te frituren. Tevens is deze aardappel geschikt voor stampotten.

Iedereen is welkom op 2 juli. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

De locatie van de aardappel raapdag is Werler 5 te Beemte Broekland.

Wilt u meer informatie, kijk dan op Instagram of op onze Facebookpagina ‘Piepers van Ruud’

of neem contact met ons op via info@huismanvossebeld.nl

woensdag 29 juni 2022

Deel dit bericht