Abraham in coronatijden

Op 20 oktober 1970 zag hij het daglicht, zijn ouders hebben hem de naam Henry Gerwin Bonhof gegeven en gisteren kreeg hij Abraham op bezoek. Henry staat onder zijn familie en vrienden bekend als een sportieve en sociaalvaardig type. Altijd bereid om te helpen en de handen uit de mouwen te steken.

Hij had een mooi feestje in gedachten, alleen gooit Corona roet in het eten. Met de recent opgelegde maatregelen zal hij de dag voornamelijk moeten vieren met zijn gezin. Hoe anders had hij zich dit voorgesteld. Zijn vrienden waren ook van mening dat zo’n heugelijk feit niet ongemerkt voorbij kon gaan. De tuin werd versierd met een mooi spandoek en met een heuse skydancer in de kleuren van zijn grote liefde Go Ahead Eagles. Als cadeau mocht hij een officieel wedstrijdshirt gesigneerd door het hele 1e elftal van Go Ahead Eagles in ontvangst nemen.

Om Henry toch nog het gevoel van jarig te bezorgen was er via een drive thru de mogelijkheid om hem te feliciteren. Een andere verjaardag dan anders, maar zeker eentje om voor altijd te onthouden.

woensdag 21 oktober

Deel dit bericht