Accent Goudsmederij-Juwelier sluit haar deuren

Twello- Over een aantal maanden sluiten Anke Veldhoen en Carola Binnenmars hun winkel “Accent Goudsmederij juwelier” in het centrum van Twello. Hier liggen twee redenen aan ten grondslag; Anke gaat genieten van haar welverdiende pensioen en Carola valt het reizen van Enschede naar Twello steeds zwaarder en wil zich richten op andere activiteiten. Daarmee sluiten de dames een lange periode van samenwerken af.

De juwelier en de goudsmid hadden de afgelopen 18 jaar beslist niet willen missen: “Het is een ontzettend leuk vak waarbij je veel contacten legt en mooie producten levert en maakt. We stoppen omdat de tijd er rijp voor is.”

Het contact met de klanten gaan de dames het meeste missen: “Daar bewaren we mooie herinneringen aan. Sieraden hebben vaak veel emotionele waarde. Niets geeft zoveel voldoening als mensen blij te maken met een gekocht of speciaal ontworpen sieraad.”

De komende maanden staan in het teken van de opheffingsuitverkoop onder het motto: Op = Op. Houd dus de speciale acties in de gaten!

woensdag 20 maart

Deel dit bericht