Activiteiten dorpshuis de Pompe in Wilp

Wilp- Het gehele jaar door zijn er op de donderdag speciale inloopochtenden in het dorpshuis de Pompe in Wilp. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen dorpsgenoten binnenlopen voor een praatje onder het genot van een kop koffie.

Op dezelfde ochtend is er computerhulp en van 10.00 tot 11.00 uur is er ouderengymnastiek onder professionele begeleiding. Voor deze activiteit zoeken we nog enthousiastelingen, die mee willen doen. Gezond voor lijf en leden. Kom gerust een keer vrijblijvend kijken.

In de even weken op de woensdagmiddag (vanaf 1 mei tot en met oktober bij droog weer) gaat de fietsclub weer van start. Om 13.00 uur vertrekken we vanaf het dorpshuis voor een tocht van 30 a 40 kilometer. Meestal zit er een bezienswaardigheid in de fietstocht. In de oneven weken is er op de woensdag de mogelijkheid om vanaf 13.00 uur jeu de boules te spelen. Dit jaar gaan we ook deelnemen aan toernooien en spelen we tegen teams uit de omliggende dorpen.

Elke 1ste maandag van de maand staat er in het dorpshuis een spellenavond op het programma. Een avond Ski-bo spelen, klaverjassen, jokeren en/of sjoelen onder het genot van een hapje en een drankje. Alle activiteiten zijn laagdrempelig en geheel vrijblijvend. Gezelligheid is troef en mocht u zelf een leuk idee hebben of een bijdrage willen leveren – in welke vorm dan ook – laat het ons dan even weten. Schroom niet en neem contact op met de dorpscontactpersonen van Wilp, te weten Guus Kroes tel.: 06-36187898 of Gerrit Kroes, tel.: 06-44035852 of mail naar: dcpwilp@gmail.com

woensdag 17 april

Deel dit bericht