Algemene ledenvergadering ETT-Twello

Op dinsdag 20 februari 2018 werd bij De Vier Seizoenen in Twello de algemene ledenvergadering van de Eerste Twellose Toerclub (ETT) gehouden. Voorzitter Albert Vosmeijer heet de ruim zestig aanwezigen van harte welkom. Penningmeester Ruud van Vliet geeft een toelichting op de financiën van de ETT en stelt voor dat er dit jaar geen wijziging van de contributie plaatsvindt.

Met goedkeuring van de vergadering wordt de bestuursfunctie van secretaris voor de komende drie jaar ingevuld door Patrick Fuijk die de functie overneemt van Albert Vosmeijer. Patrick is sinds 2011 lid van de ETT en het leek hem gewoon leuk om de functie van secretaris te vervullen. Iets waar de overige leden zeer blij mee zijn. Verder komt Albert Vosmeijer met het goede nieuws dat fietsspecialist Profile Hafkamp ook na 2019 de ETT blijft sponsoren. Ook dit jaar staan er weer talrijke ritten op de toeragenda van de ETT. Tussen zaterdag 10 maart (de openingsrit van het wegseizoen) en zaterdag 13 oktober worden er naast de trainingsavonden op dinsdag en donderdag, elke week een of meerdere toertochten georganiseerd die in lengte variëren tussen de 50 en 230 kilometer. Daaronder vallen niet alleen de 14 clubtochten, waarbij de deelnemers worden getrakteerd op koffie en gebak, maar ook twee toertochten in het buitenland en niet te vergeten de Veluwe Heuvelentocht (VHT) op zaterdag 31 maart en de Avond Fietsvierdaagse van 4 t/m 6 juni. Bij de VHT variëren de afstanden tussen de 50 en 175 kilometer en bij de Avond Fietsvierdaagse tussen de 15 en 30 kilometer. Deze laatste twee evenementen zijn voor iedereen toegankelijk en trekken elk jaar weer veel deelnemers. Ga voor meer informatie naar www.ett-twello.nl.

Geert Boers van de Toercommissie benadrukt nogmaals hoe belangrijk het is dat alle ETT-leden zich realiseren dat ze individueel verantwoordelijk zijn voor hun gedrag op de weg. Vriendelijk zijn is daarbij het devies, we maken immers met z’n allen gebruik van onze steeds drukkere wegen en daarbij is rekening houden met elkaar letterlijk van levensbelang. Albert sluit de vergadering vervolgens af en wenst iedereen een veilig en goed fietsseizoen toe.

woensdag 28 februari

Deel dit bericht