Bakker Bart Twello viert 10-jarig bestaan

Twello- Op 19 maart viert Bakker Bart in Twello zijn 10-jarig bestaan. Dit laten zij niet zomaar voorbij gaan. Want wie jarig is, trakteert! De enthousiaste ondernemers, Frank & Jacqueline zetten hun klanten deze dag uitgebreid in het zonnetje!

10 jaar geleden openden Frank en Jacqueline van Dijk voor het eerst de deuren van Bakker Bart in Twello. “De beginperiode was best spannend” herinnert Frank van Dijk zich. “Maar al snel werd onze winkel een groot succes”. Vele (vaste) klanten weten inmiddels de weg te vinden naar de heerlijke producten welke Frank iedere morgen vers bakt.

19 maart is het feest en staat de winkel ook bol van de aanbiedingen: Supersaucijs voor €1.25, 8 Duitse broodjes voor €1.00 en een heerlijke Paasproeverij bij aankoop van een kopje koffie. En er is nog veel meer leuks te beleven. “Genoeg reden dus voor de klanten om deze dag met ons feest te vieren!”, aldus Frank van Dijk.

Frank van Dijk is de bakker en Jacqueline runt vol enthousiasme de winkel. Bakker Bart Twello bestaat uit een klein maar hecht team. Ondernemers Frank en Jacqueline willen via deze weg ook graag medewerkers Silvana, Patty en dochter Simone bedanken, zonder hen zouden ze nergens zijn. Ook
Emma en Kathinka willen ze graag in het zonnetje zetten, iedere zaterdag en in de vakantie komen zij het team versterken. Helaas heeft Lisanne ons team na 4 jaar net verlaten omdat ze een vaste baan heeft gekregen. Maar op deze speciale dag zal ze er nog 1 keertje bij zijn.
Door het vertrek van Lisanne is er nu dus weer plek voor een enthousiaste nieuw gezicht. En die vakantie- en weekendhulpen zijn hard nodig want na het succes van vorig jaar opent Bakker Bart Twello ook dit jaar de hele zomerperiode haar deuren op zondag ochtend!

De kracht van Bakker Bart is voornamelijk de versheid van de producten. Er wordt de gehele dag door vers gebakken. Dat ruik je en dat proef je! De winkel voert een uitgebreid assortiment van zeer goede kwaliteit. Naast de verkoop van brood en snacks is er een broodjescorner waar belegde broodjes ter plekke worden klaargemaakt.

woensdag 9 maart 2016

Deel dit bericht