Battumse Revue in Dorpshuis de Bongerd

WELSUM.- Na de succesvolle en uitverkochte optredens van de Battumse Revue in de afgelopen jaren, heeft het Dorpshuis Welsum deze groep weten vast te leggen voor een optreden op zaterdag 12 oktober met de voorstelling: #bietuminderugge

Verassend vermaak

Daarvoor zorgt de Battumse Revue. De vliegensvlugge afwisseling van korte sketches, mooie zangnummers en spetterende dansen maken er ook nu weer een verrassend en veelzijdig programma van. De ruim 50 enthousiaste medewerkers zorgen er samen voor dat humor en show uitbundig voor het voetlicht komen. De revue neemt u mee naar prachtige scenes rondom het buitengebied van landgoed de Beekhof. Ook wordt er een heus kasteel bezocht. ‘Hier ontwikkelen zich sprookjesachtige taferelen’, aldus de spelers. Daarbij kijken ze elkaar aan met een geheimzinnige glimlach… je begint te twijfelen over wat ze nu precies met het woord ‘sprookjesachtig’ bedoelen. Gelukkig heb je als bezoeker een hele revue ter beschikking om daarachter te komen.

Kaarten voor de voorstelling kunt u online bestellen via de internetsite www.welsumevent.nl De toegangskaarten zijn € 15,00. De voorstelling begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 18.45 uur open. Wij zijn gehouden aan een maximum aantal toegangskaarten . Wij raden u daarom aan tijdig kaarten te bestellen vanwege de grote belangstelling voor deze avond.

woensdag 2 oktober

Deel dit bericht