Beperkt maar net als thuis wonen in Voorst

Voorst- Het kleinschalig wooninitiatief Huize Welgelegen hoopt binnenkort haar deuren te openen in de Benring te Voorst. Zij zijn nog op zoek naar medebewoners met een intensieve verzorgings- en begeleidingsvraag. (ZZP VG 5 t/m ZZP VG 7). Samenleven in een veilige en beschermde omgeving waar je de zorg ontvangt die op jou is toegespitst. Een eigen zit/slaapkamer en ook een gezellige gemeenschappelijke woonkamer/keuken om de avond door te brengen en de maaltijden te nuttigen. Spreekt dat je aan?

De zorg wordt verleend door PGVZ en -heel belangrijk- Het Zorgkantoor Midden IJssel in Deventer verleende toestemming (Een zorgkantoor is een organisatie die de Wet langdurige zorg (Wlz) uitvoert. Zorgkantoor Midden IJssel verzorgt de uitvoering van de Wlz in de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst. De Wlz regelt dat dure, onverzekerbare en langdurige zorg toegankelijk is voor iedereen die verzorging nodig heeft)

Stichting Huize Welgelegen wil voor jou een thuis creëren waar het draait om jouw welzijn. Samen met jou en je verwanten kijken ze wat voor jou de beste zorg is. Hun uitgangspunt is om een woonomgeving te bieden die net als thuis is. Ook vindt het Wooninitiatief het stimuleren van jouw verdere ontwikkeling van groot belang.

Voor meer informatie, kijk op de website www.huizewelgelegen.nl of mail d.j.hoekman@hetnet.nl.

Zij willen jou en/of je verwant graag van alles vertellen over Huize Welgelegen, je kan hen ook mailen op stichting@huizewelgelegen.nl en zij nemen dan contact met je op. Als je je telefoonnummer vermeldt, bellen ze je graag.

woensdag 5 januari 2022

Deel dit bericht