Beschuit met muisjes van Saar en Jurre

Regio- De twee nieuwe wereldburgers die dit jaar aanspraak maken op het geschenkenpakket van de actie “eerstgeborene in het verspreidingsgebied van het Voorster Nieuws” zijn Saar en Jurre. De geboorte van Saar en heeft in de twee gezinnen vanzelfsprekend voor grote blijdschap gezorgd.

Eerste meisje
Het is woensdagochtend 4 januari als de nieuwe wereldburger Saar zich om 08.06 uur aanmeldt bij haar ouders Erwin en Anouk te Riele. Vader Erwin (29) komt oorspronkelijk uit de provincie Drenthe maar woont al sinds zijn 4e in de gemeente Voorst. Dus niet hier geboren maar wel getogen en opgegroeid in Bussloo. Anouk (30) heeft haar jeugdige jaren doorgebracht in Wilp-Achterhoek. In het jaar 2016 zijn Erwin en Anouk samen gaan wonen en verkast naar de Posterenk waar het hen meer dan goed bevalt. Van hieruit vertrekken ze naar hun werk, want er moet tenslotte brood op de plank komen. En dat is niet alleen voor henzelf, maar ook voor het ruim 2-jarige dochtertje Lotte en nu dus ook voor Saar.

Ze hebben beiden een beroep waar veel vraag naar is. Erwin is projectleider elektrotechniek en Anouk is werkzaam als verpleegkundige, dus dat brood op de plank zit wel goed.

Het zijn niet alleen de ouders die dolblij zijn met de komst van de kleine Saar. Ook Lotte kan haar geluk niet op, ze vindt het leuk om nu al de grote zus uit te hangen en wil maar al te graag overal bij helpen en lekker knuffelen met haar zusje.

Erwin en Anouk hadden als grote wens om thuis te bevallen, fijn in eigen omgeving, die wens is dus uitgekomen en vooral gelukkig dat alles voorspoedig is verlopen.

Eerste jongen
In de boerderij van Luc en Fabiënne Harmsen heerste op vrijdag 6 januari een fijne gespannen sfeer. De in blijde verwachting zijnde Fabiënne voelde steeds meer dat de bevalling nader bij kwam. ‘s Avonds om 21.58 uur was het zover en zag een kleine Jurre het levenslicht.

Het lijkt er dus op dat Jurre een avondmens gaat worden. Of dat zo handig met het vooruitzicht dat hij wellicht het boerenbedrijf later gaat overnemen zal moeten blijken. Want juist in deze bedrijfstak is het voor dag en dauw opstaan aan de orde van de dag. Maar dat is nu nog verre toekomst muziek.

Luc (33) bestuurt een melkveebedrijf dat prachtig is gelegen op de Wilpsche Klei aan de boorden van de rivier de IJssel. Fabiënne (29) volgt naast het huishouden een cursus coördinatie en verkoop binnendienst.

Niet alleen door de ouders werd Jurre meer dan welkom geheten, maar ook door het 2-jarige zusje Maud. Die volgens Fabiënne ongelofelijk trots is op haar broertje.

Om thuis te bevallen stond niet echt gepland. Ziekenhuis of thuis was voor beiden een goede optie. Fabienne: “Maar het ging zo snel dat we thuis bleven en dat was prima zo onder de uitstekende begeleiding van Dirma”.

Luc en Fabiënne hopen er op dat Jurre lekker zichzelf kan ontwikkelen en opgroeit tot een grote sterke vent. En dat hij evenals zijn zusje Maud lekker veel buiten gaat spelen in en rond de boerderij”.

De kleine Saar wordt met liefde omringd door Erwin, Anouk en Lotte.

De pas geboren Jurre komt in een warm nestje bij Luc, Fabiënne en Maud.

De gelukkige ouders van Jurre en Maud willen bij deze de volgende adverteerders bedanken voor het geweldige geschenken pakket in de actie “eerstgeborene”.

Zwembad de Schaeck/Bowling centrum Buitensocieteit/Puur Bloemen/Sport 2000Buitink/Nikki’s Fashion/Etos/Jumbo/Van Hees Versmarkt/Bodynamic/Zuivelhoeve/KOOKX/Kwalitaria/Den Hollander/Expert/Pronkkamer/Auto Jan de Croon/Autobedrijf Vos/Intertoys/ Yoost/Hubo/Oonk/Hooijer’s.

woensdag 1 februari 2023

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws