Beste bedrijven en verenigingen/stichtingen,

Twello- Ondanks COVID-19 en alle bijbehorende maatregelen zijn we enkele maanden geleden gestart met de voorbereidingen voor dé Beursvloer. Na de persconferentie van 6 mei jl. zien wij voldoende perspectieven om door te gaan op de ingeslagen weg. De weg naar een waardevolle editie van onze Beursvloer. Misschien wel waardevoller dan ooit, want er is mogelijk geen geschikter moment om ‘samen te scoren’. De Beursvloer is namelijk hét maatschappelijke evenement waarbij er louter gehandeld wordt met gesloten beurs.

De Beursvloer Voorst steunt de lokale ondernemers en uiteraard de verenigingen en stichtingen. Tijdens de Beursvloer kunt u zakendoen op lokaal niveau en uiteraard is er ruimte om ‘bij te praten’ in ons Beursvloercafé.

Lokaal en loyaal is daarom ook ons credo!

We begrijpen dat u momenteel andere zaken prioriteit geeft, maar toch willen wij u alvast uitnodigen. U kunt zich aanmelden via www.beursvloer-voorst.nl. Uw aanmelding kan zonder opgave van reden weer teruggedraaid worden.

Kijk ook op onze website voor meer informatie. Bijvoorbeeld voor voorbeelden van deals uit het verleden. Uiteraard houden we de landelijke ontwikkelingen in de gaten en houden we u via mail en de website op de hoogte.

Belangrijke informatie Beursvloer Voorst

Datum: woensdag 28 oktober 2020

Locatie: Klein Twello, Maarten Tromplaan 2 Twello

Aanmelden via: www.beursvloer-voorst.nl

Programma:

17.30 uur: Ontvangst

18.00 uur: Start beurshandel

19.30 uur: Einde Beurshandel & borrel

woensdag 13 mei

Deel dit bericht