Bestel nu uw Leisurelands parkeerpas extra voordelig tijdens de voorverkoopactie!

Na de winter verlangt iedereen weer naar zon en warmte. Recreatiegebied Bussloo is dan bij uitstek een heerlijke plek om te vertoeven. Lekker wandelen, fietsen, zwemmen, zonnen, een spelletje Pitch&Putt Golf of Minigolf doen, duiken of urenlang spelen op de vele speeltoestellen. De toegang tot recreatiegebied Bussloo is gratis. U betaalt alleen voor het parkeren.

Bestel tot 1 mei 2019 de Leisurelands parkeerpas met korting!
Tot 1 mei 2019 is de Leisurelands parkeerpas tijdens de voorverkoopactie extra voordelig. In de voorverkoop betaalt u via www.bussloo.nl slechts € 39,50 voor de parkeerpas. Na 1 mei betaalt u € 45,00. De parkeerpas is geldig van 1 mei 2019 tot 1 mei 2020.

Dagtarief
Het dagtarief vanaf 1 mei is € 5,- per auto. Het hoogtarief geldt van 1 mei – 1 oktober. Na 1 oktober wijzigt het tarief naar het laagtarief (1 oktober – 1 mei) van € 3,- per auto.
Men kan de uitrijkaarten op het recreatiegebied met PIN of creditcard betalen.

Op meerdere gebieden toegankelijk
Bezoek ook eens de andere recreatiegebieden van Leisurelands. De negentien recreatiegebieden zijn gevestigd op de Veluwe, Rijk van Nijmegen en in de Achterhoek en Liemers. Ieder gebied heeft een uniek aanbod en de gebieden zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. De Leisurelands parkeerpas is op alle recreatiegebieden te gebruiken. Meer informatie over recreatiegebied Bussloo en de parkeerpas vindt u op www.bussloo.nl.

woensdag 17 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws