Bolchrysanten actie handbal sc Klarenbeek

Klarenbeek- Afgelopen week hebben de inwoners van Klarenbeek een flyer ontvangen voor een bolchrysantenactie vanuit de afdeling handbal. De opbrengst gaat naar nieuwe materialen, ballen en netten. U heeft de keuze uit vier kleuren, te weten brons, rood, wit of paars. De bolchrysanten kosten 6 euro per stuk of 2 voor 10 euro en worden geleverd door kwekerij Hartink uit Twello. Het ingevulde bestelformulier kunt u inleveren bij PLUS Imanse of in de brievenbus van de Lariksweg 7 te Klarenbeek. Ook kan de bestelling digitaal worden doorgegeven via klarenbeek@handbal.nl

De bolchrysanten kunt u op 25 september tussen 10.00 en 14.00 uur afhalen bij het MFC in Klarenbeek. Ook is het voor de inwoners van Klarenbeek mogelijk om de bolchrysanten thuis te laten bezorgen, geef dan ook even goed uw adres en telefoonnummer door. De bezorging is ook op 25 september tussen 10.00 uur en 14.00 uur en kan contant of per pin afgerekend worden.

Uw bestelling moet uiterlijk voor 11 september bij de afdeling handbal binnen zijn.

Het handbalseizoen is intussen ook weer van start gegaan, er zijn diverse jeugdteams, seniorenteams en een recreantenteam. Zij bieden de mogelijkheid om vrijblijvend een aantal keer mee te trainen, voor meer informatie kunt u een mail sturen naar klarenbeek@handbal.nl.

woensdag 1 september 2021

Deel dit bericht