BREDEVOORT SCHITTERT ook in 2021

Regio- Het Lichtfestival van het Oosten gaat dit jaar door, ondanks Corona en de Zwarte Cross. Het vaste laatste weekeinde van september is bezet door de Zwarte Cross, daarom zal uitgeweken worden naar de eerste twee weekeinden van september (3 t/m 5 en 9 t/m 11 september).

​Corona vraagt ook nu weer om speciale aanpassingen. Vorig jaar was de succesvolle oplossing “Bredevoort Schittert on Tour” met duizenden auto’s langs feestelijk verlichte boerderijen en buurtschappen. Dit jaar wordt het uitgebreid met lichttaferelen van onze traditionele bouwgroepen. De Bredevoortse bouwers hebben er zin in. Het wordt dus weer feest in Bredevoort en omgeving. Afhankelijk van de Corona-ontwikkelingen kunnen bezoekers wel of niet hun auto verlaten om de voorstellingen en taferelen rustig te bekijken. Flexibiliteit is in het programma ingebouwd. Mogelijk komt er ook een speciale fietsroute. Er wordt hard gewerkt aan een mooi programma.

“Lichtpuntjes” voor ouderen en mindervaliden

Voor groepen die het extra zwaar hebben in deze coronatijd worden speciale arrangementen georganiseerd zodat zij maximaal kunnen genieten van het lichtfestijn.

Meer informatie

Mailen voor meer informatie: info@bredevoortschittert.nl . Ook via de website kunt u contact opnemen en fotomateriaal vinden: https://www.bredevoortschittert.nl/

woensdag 9 juni 2021

Deel dit bericht