Brocante fair

Teuge- Nodig vrienden en familie uit en kom op zaterdag 8 juni naar Rijksstraatweg 168 in Teuge voor een onvergetelijke dag vol sfeer en gezelligheid. Schuur1708 organiseert namelijk opnieuw een betoverende Brocante Fair! Yvon en Monique hebben hun handen vol aan de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat deze dag opnieuw een groot succes wordt.

Dit jaar verwelkomen we maar liefst 30 Brocanteurs uit het hele land. Zij brengen een schat aan prachtige, unieke items mee. Droom weg bij stoere meerpalen, oude kisten en charmante paspoppen. Of laat je betoveren door romantische oude balletschoentjes, schitterende Engelse leren koffers en sfeervolle emaille potten en pannen. Voor ieder wat wils, met een uitgebreide collectie woonaccessoires die je interieur net dat beetje extra geven.

En dat is nog niet alles! Diana zal ook aanwezig zijn met haar adembenemende groendecoraties, een ware lust voor het oog en perfect om je huis een natuurlijke touch te geven. Ook Edelsmederij Digna is van de partij met de mooiste creaties. Terwijl je rondstruint tussen al dit moois, kun je genieten van heerlijke catering verzorgd door Jos van Laar. Met een lekker muziekje op de achtergrond wordt het een dag om niet snel te vergeten.

De entree bedraagt slechts € 4,- en parkeren is gratis. Mis het niet en kom langs voor een dag vol ontdekking en inspiratie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Brocante Fair in Teuge!

woensdag 5 juni 2024

Deel dit bericht