Cantina Del

Deventer- Al jaren ben ik fan van wijn. Dit is ooit begonnen toen ik mijn passie voor koken ging combineren met wijn. Ik was meteen verkocht! Of het nu een goede risotto is met een mooie Sauvignon Blanc of een gegrilde steak met een Argentijnse Malbec, het vinden van de juiste combinatie van wijn en spijs is voor mij een moment waar ik intens van kan genieten.

Vanuit deze gedachte ben ik begonnen met Cantina Del Vino, omdat ik jou ook wil laten ervaren dat mooie wijnen een uitstekende toevoeging zijn aan maaltijden of gewoon

voor lekker thuis op de bank. Ik ben Jorick, 32 jaar, woonachtig in Twello en inmiddels al een tijdje trotse vader van een prachtige dochter.

Wat kan ik voor jou betekenen? Vanuit Cantina Del Vino organiseer ik wijnproeverijen bij jou thuis. Geheel verzorgd inclusief bijpassende hapjes, het enige dat je hoeft te doen is te gaan zitten en genieten van de middag/avond. Ben je op zoek naar een invulling voor een feest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. Alle wijnen zijn door mij persoonlijk geselecteerd en komen direct vanaf de wijnmakers in Italië.

Interesse in een proeverij of arrangement bij Cantina Del vino of op zoek naar een mooie italiaanse wijn? Neem dan contact met me op of bezoek de website www.cantinadelvino.nl

woensdag 23 september

Deel dit bericht