CARNAVAL IN VROGGE REUIERS DARP

De vecht- In het weekend van 21, 22 en 23 februari zal het carnaval weer ‘los barsten'. Vrogge Reuiers Darp is inmiddels al voorzien van een nieuwe verlichte carnavals poort en tijdens het carnavals weekend zal Zalen Centrum de Groot wederom omgetoverd worden in ‘De Grote Slok’ , de narrentempel van Carnavalsvereniging de Vrogge Reuiers. Ook dit jaar hebben de Vrogge Reuiers, onder begeleiding van Prins Franciscus d’n Urste en Prinses Brigitte, een mooi programma samengesteld voor jong en oud!

Op vrijdagavond 21 februari zal om 21.00 uur de aftrap worden gegeven van het gezellige Reuiersbal met medewerking van B&B Partyshow. (entree: leden gratis, niet leden € 8,00, leeftijd vanaf 18 jaar)

Zaterdagmiddag 22 Februari Prins Sam (Lagerweij), Prinses Lente (Grondel ) Adjudant Loes (Overvelde) en de jeugdraad, roepen alle kinderen uit Vrogge Reuiers Darp en omgeving op om naar de Grote Slok te komen om samen feest te vieren.

Om 14.00 uur zal het Jeugd Prinsenpaar in polonaise het Knarrenbal openen .

De muziek wordt verzorgd door DJ Pepper. (entree: 0 t/m 13 jaar gratis , vanaf 14 jaar € 2,00 p.p.)

Zaterdagavond om 21.00 uur kan het Groot Narrenbal los barsten, DJ Pepper zal dit jaar zorgen voor de bekende ingrediënten: muziek, gezelligheid en natuurlijk feest!! Dit jaar de vroege vogelkorting van €5 tot 21.30 en bovendien deelt de Prins uit dit jaar!! Geen Mega-groot feest maar MEGA Gezellig!

(entree na 21.30: € 10,00 , leeftijd vanaf 14 jaar, legitimatie verplicht.)

Zondagmiddag 23 februari zal het Kleintje Carnaval beginnen als de Vrogge Reuiers terug zijn van de optocht Pampus-Lollebroek, de muzikale omlijsting van deze middag en avond zal verzorgd worden door Juanita’s DJ Pepper.

Kortom: super gezellig Carnavalsfeest van 21 t/m 23 Februari in De Vecht!

woensdag 12 februari

Deel dit bericht