CARNAVALSFEESTEN IN BROEKERSGAT

Wilp-Achterhoek- Komend weekend wordt weer een groots carnavalsweekend gehouden door C.V. de Lollebroek in Broekersgat (Wilp-Achterhoek). Dit alles vindt plaats in en om de narrentempel, restaurant Bosgoed.

ZATERDAG 6 februari 2016
15.00 uur Inloopmiddag voor alle leeftijden met gratis entree. Speciaal voor deze middag draait de DJ deze middag “OLDE CARNAVALSKRAKERS”! Voor diegenen die zich het mooist hebben verkleed is er een prijsuitreiking. Ook is er natuurlijk een optreden van onze majorettes.

19.30 uur DISCO-CARNAVAL voor de carnavalsvierders vanaf groep 7 en t/m 15 jaar tot 22.30 uur in de sfeervolle kelder van de Narrentempel. Muziek die avond is van FineRefined. Entree is € 3,00.

20.30 uur BRUISENDE CARNAVALSAVOND voor iedereen vanaf 16 jaar met muziek van een DJ van Pampus . Ook deze avond worden aan de mooist verkleden weer prijzen uitgereikt.

ZONDAG 7 februari 2016
12.30 uur OPTOCHT van Pampus (Wilp) naar Bosgoed (Broekersgat). Voor de jongste deelnemers tot 12 jaar is er dit jaar een verkorte route mogelijk vanaf kruising Knibbelallee/Molenallee.

15:00 uur BROEKERSPLEIN bij Bosgoed. Op dit plein kan het publiek de optocht binnen zien komen. Er zijn windschermen zodat iedereen uit de wind kan staan. In de tent draait een Pampus DJ. De prijsuitreiking is om ca. 17:30 uur.

20.30 uur GROTE CARNAVALSPARTY voor iedereen vanaf 16 jaar. In de feesttent draait de Pampus-DJ en in de grote zaal is Drive INN Disco Galaxy aanwezig.

MAANDAG 8 februari 2016
20.30 uur Carnavalsfinale voor iedereen vanaf 16 jaar met DJ Roy en Prins Rick!

Entreekaarten feestavonden
Op zondagavond bedraagt entree 10 euro en in voorverkoop slechts 8,50!! Voorverkoopadressen: Restaurant Bosgoed, Tankstation de Croon, Primera Oonk, Bosgoed graanhandel en Wolters Tweewielers. De entree op zaterdag- en maandagavond bedraagt 10 euro en als je voor 22:00u aanwezig bent, kost het slechts 8,50! Op alle avonden hebben leden op vertoon van hun lidmaatschapspas gratis toegang. Voor entree tot alle feestavonden is legitimatie verplicht.

www.cvdelollebroek.nl
www.pampus-lollebroek.nl

woensdag 3 februari 2016

Deel dit bericht