CCW onderuit tegen sv Raalte

WILP-

CCW is het vanmiddag in en tegen Raalte helaas niet in geslaagd de goede serie van de laatste weken een vervolg te geven, in één van de betere wedstrijden van dit seizoen moest het de winst laten aan de thuisclub. In een wedstrijd die absoluut het aankijken waard was had de thuisclub zeker het eerste kwartier het betere van het spel waarbij ook zeker weer opviel dat duidelijk meer gewend is om op kunstgras te spelen, maar ook beschikt over een goed ingespeeld geheel, speelt vanuit een goed positioneerde achterhoede en veel dreiging naar voren. Na zo’n kwartier voetballen kreeg CCW wat meer vat op de wedstrijd, en leek het initiatief wat over te nemen van de thuisploeg, begon ook zeker goed te voetballen, zonder overigens echt super gevaarlijk te worden, maar ook moest toezien dat de counters van de thuisploeg gepaard gingen met veel dreiging en eigenlijk meer kansen opleverde maar telkens de goed keepende Joris Bruntink op hun weg vonden. Zo’n tien minuten voor rust kwam de thuisploeg toch op voorsprong toen een foute inspeelpass in de achterhoede van CCW bekwaam werd afgestraft, wat de 1-0 betekende, misschien niet geheel onverdiend op dat moment, maar zeker een weggeven cadeautje, dit zou tevens de ruststand betekenen. Na de hervatting kwam CCW duidelijk wat beter uit de startblokken, was ook de meer voetballende ploeg, maar evenals voor de rust bleef de verdediging van de thuisclub zonder grote problemen overeind, dit was zo te zien ook wel het spelletje wat de thuisclub goed lag, een meer aanvallend CCW en gebruikmaken van hun snelle en dreigende voorwaartsen. Tien minuten voor tijd kreeg CCW ook op deze manier de definitieve genade klap, CCW probeerde nog wat meer druk te brengen, ging nog iets meer naar voren voetballen maar een onderschepping van de bal in de voorhoede werd het in de counter genadeloos afgestraft toen de voorwaartsen veel sneller in de omschakeling en met uiteindelijk een hard schot in de verre hoek Joris volkomen kansloos werd gelaten. Na dit doelpunt ging CCW nog meer risico nemen door helemaal één op één voetballen, maar dit leverde aanvallend niets op, en was het meer te danken aan onzorgvuldigheid bij de thuisploeg dat het uiteindelijk maar bij 2-0 bleef. Al met al zeker geen slechte wedstrijd van CCW, maar vandaag bleek ook wel waarom Raalte nog geen wedstrijd had verloren. Volgende week thuis tegen Wissel, hopelijk kan voetballend de lijn van vandaag worden doorgezet en dan moet het mogelijk zijn om een goed resultaat te behalen.