Collecteweek Alzheimer Nederland

Twello- Op 1 november start de collecteweek van Alzheimer Nederland. Uw bijdrage is hard nodig want helaas groeit de groep mensen met dementie snel: 1 op de 5 mensen krijgt dementie en zelfs 1 op de 3 vrouwen. Meer geld voor onderzoek betekent dat we eerder oplossingen vinden om dementie de wereld uit te helpen. In Twello en Terwolde wordt er in de week van 1 t/m 7 november gecollecteerd. Dit kan op drie manieren gedaan worden.

*Op de traditionele manier met de collectebus langs de deuren. Dit kan contant, door geld in de bus te stoppen en dat kan mobiel, door de persoonlijke IDEAL QR-code op de bus te scannen. De collectant zal een keycord met legitimatiebewijs dragen en de gepaste afstand bewaren.

*De collectant zal een niet-thuiskaartje + een persoonlijke QR-code in de brievenbus doen, de gever kan dan met de code een bedrag overmaken naar Alzheimer Nederland.

*De collectant maakt een online collectebus aan en deelt dit via WhatsApp en Facebook.

Mocht u ook willen collecteren of heeft u een vraag dan kunt u contact opnemen met: Mary v.d Aa – 06-40014881 of vd.aa@concepts.nl

Janet Hietbrink – 06 – 54684844 of janet.hietbrink@upcmail.nl

woensdag 28 oktober

Deel dit bericht