Collecteweek KWF 2020

Voorst- In verband met de corona zal de KWF-collecteweek, die zal plaatsvinden in de week van 30 augustus tot en met 5 september a.s., er dit jaar anders gaan uitzien. Wij hebben als bestuur van de Gemeente Voorst de collectanten vrij gelaten hoe ze hun bijdrage kunnen inbrengen. Degenen die niet met de collectebus gaan/of liever niet collecteren hebben het verzoek gekregen om gebruik te maken van de door de KWF beschikbaar gestelde donatiekaart. Deze donatiekaart vindt u hopelijk zo veel mogelijk in uw brievenbus.

Op die donatiekaart staat stapvoets vermeld hoe u contactloos, veilig en eenmalig kunt doneren. Maakt u liever geld rechtstreeks over dan kan dat door middel van een overschrijving naar de KWF in Amsterdam banknummer: NL23RABO 03337779 99 onder vermelding van “collecte”.

De KWF stelt de veiligheid van onze vrijwilligers boven alles, maar jouw donatie is hard nodig. Steun levensreddend onderzoek en de zorg voor de kankerpatiënt, omdat mensen met kanker jouw steun nu harder nodig hebben dan ooit.

Het KWF collecteteam Voorst hoopt dat er volgend jaar via de normale weg weer gecollecteerd kan worden.

Op 19 augustus is de 10e editie van Nederland staat op tegen kanker. Een indrukwekkende tv-avond door Frits Sissing, vol persoonlijke verhalen van bekende en onbekende Nederlanders, en optredens van o.a. Miss Montreal en Kensington. Het programma wordt om 20.35 uur vooraf gegaan door André staat op. André van Duin deelt de mooiste momenten uit 10 jaar Nederland staat op tegen kanker. Kijk je ook? Meer info: https://www.kwf.nl/nederland-staat-op-tegen-kanker

De tv-show is een mooie aftrap voor de collecte. Door kijkers te laten zien wat kanker doet met je leven, inspireren we ze om te geven voor KWF.

Geef nu! Namens de KWF willen wij u hartelijk danken voor uw medewerking.

Lia Klooster

Voorzitter collecteteam KWF Voorst

(klooster.lia@gmail.com)

woensdag 12 augustus

Deel dit bericht