Concert En Suite in de Dorpskerk

VOORST.- Het Apeldoorns Renaissance en Barok Ensemble En Suite onder leiding van Coert Bremmers geeft op zondagmiddag 10 november in de Dorpskerk, Schoolstraat 16 in Voorst een concert over het thema ‘Amor ? Amour ! Love ? Liefde !’.

Wie wil niet weten van de liefde? Door de eeuwen heen wordt hierover gezongen.

Over het verlangen, over het genoegen, over het gemis of over de pijn van afscheid.

De koorleden van Ensemble En Suite zingen liederen uit de Renaissance en Barok. Begeleid door de instrumenten uit het ensemble. Kom ook luisteren! Ze zingen en spelen composities van onder meer Jacob Obrecht, Josquin des Prez, Sweelinck, Dowland en sluiten af met “Die Harmonie der Ehe” van Joseph Haydn. Eind goed, al goed.

Het concert in de Dorpskerk begint om 15.00 uur. Voorafgaand aan het concert kun je een wandeling maken onder leiding van een IVN Natuurgids in de omgeving van Voorst. Deze wandeling begint om 12.30 uur en kost € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee.

Kaarten voor het concert en de wandeling kunnen besteld worden via de website www.ensemble-ensuite.nl . Ze kosten € 10,00 in de voorverkoop via de website en € 12,00 aan de zaal. Kinderen tot 18 jaar betalen de helft.

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht