CRYOLIPOLYSE - VET BEVRIEZEN = VET VERLIEZEN bij Schoonheidssalon Beautycol in Twello

Twello- Na enige tijd opzoek te zijn geweest naar een écht werkende machine voor het verbeteren van je lichaamscontouren en het verminderen van vet op het lichaam hebben wij ons oog laten vallen op de pionier onder de cryolipolyse apparatuur genaamd BODYWIZARD DUO een geweldig machine ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

De bodywizard duo bevat maar liefst 4x 360 graden handstukken waarbij de huid rondom behandeld word en hierdoor het maximale resultaat per behandeling (20% vet reductie per keer) behaald kan worden. Het is een wetenschappelijk bewezen behandeltechniek, met prachtige resultaten voor zowel mannen als vrouwen die ondanks afvallen en/of sporten toch nog steeds niet 100% tevreden zijn met hun lichaamsvormen.

De bodywizard duo is een apparaat met de mogelijkheid om 4 zones tegelijk te behandelen en bevat tevens een kin handstuk om het vet op de onderkin te kunnen behandelen.

Wilt u liever 2 of 3 zones te gelijk behandelen maar zou u dit wel graag samen met uw partner of een vriend of vriendin willen ondergaan? Dat kan. Wij hebben mogelijkheid om deze behandeling als duo aan te bieden.

Hoe werkt zo’n behandeling met cryolipolyse nou precies? Om de daadwerkelijke vetcellen in de huid te kunnen bereiken is het van belang dat de huid in de handstukken/behandelkoppen vacuüm gezogen word. Zodra dit gedaan is zal het apparaat de huid en dus ook de vetcellen gaan verwarmen waardoor het vet enigszins vloeibaarder word en het apparaat meer bereik heeft zodra het gaat koelen. Na enige minuten te hebben verwarmd gaat het apparaat koelen tot -9 graden. Het freeze proces zorgt ervoor dat vetcellen tot wel 20% per behandeling worden afgebroken (gekristalliseerd) en op een natuurlijke manier middels urine en ontlasting het lichaam zal gaan verlaten. Dit proces word ook wel apoptose genoemd. Het is dan ook belangrijk dat er na de behandeling 1,5 tot 2 liter water per dag word gedronken om het lichaam als het ware “schoon” te spoelen.

Aangezien het géén chirurgische ingreep is, is er ook geen hersteltijd nodig. U kunt na de behandeling gewoon de dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Wanneer er een kuur van 3 behandelingen word afgenomen ontvangt u een nazorg créme met vet afdrijvende en verstevigende werking t.w.v. € 59,- cadeau om het resultaat te maximaliseren.

Het verschil tussen diëten en cryolipolyse waarbij diëten een vetcel krimpt zal bij cryolipolyse de vetcel op het behandelde gebied ook ècht verdwijnen. Weg is dus weg.

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar deze behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Kosten normaal € 175,- per kop. Nu bij ons een speciale introductie prijs bij afname van een kuur van tenminste 3 behandelingen.

Plaatsing van de 1ste behandelkop kost € 175,-

Plaatsing van de 2e behandelkop kost € 98,-

Plaatsing van de 3e behandelkop kost € 75,-

Plaatsing van de 4e behandelkop kost € 49,-

De eerste 30 personen die daadwerkelijk gaan starten met een kuur van minimaal 3 behandelingen krijgen van ons éénmalig € 50,- extra korting op het totaal bedrag & de nazorg creme voor thuis t.w.v. € 59,- cadeau.

Mocht er naast vet ook veel los vel aanwezig zijn hebben wij hier ook mogelijkheden voor om te verstevigen en verstrakken.

Schoonheidssalon Beautycol

Marktstraat 12 7391 DE Twello

Tel. 0571-794541 info@beautycol.nl

woensdag 22 maart 2023

Deel dit bericht