CURVES TWELLO STOPT

Twello- Ruim 15 jaar geleden begon Ellen Zoomers, samen met o.a. Annemarie Moerman, de mogelijkheden te beschouwen om een Curves-vestiging te starten. Een leuke periode van onderzoek en voorbereiding (officiële start begin 2007), met uiteindelijk de opening op 24 september 2007. Mede dankzij de klompenweek en de reclame rondvlucht (met Bigblow) boven de gemeente Voorst, hadden wij een wervelende start.

Nooit kunnen bedenken dat we met Curves Twello op drie plekken terecht zouden komen; om sport aan te bieden en actief bij te dragen aan een gezonde levensstijl van velen.

Nog steeds is Curves een geweldig concept, hoewel Covid-19 wel zorgde voor de nodige veranderingen. Het belangrijkste bleef. En dat is de comfortabele plek voor vrouwen om te sporten en onder elkaar zichzelf te kunnen zijn.

Na 15 jaren en 2 contracten (10 + 5 jaar) met Curves Holland wordt er nu niet voor nog eens 5 jaren bijgetekend. Het feit we geen vijf jaren aan de Rijksstraatweg kunnen huren en vooral ook de huidige uitdagingen met Covid-19 spelen daarbij een rol.

Verkoop van de club is zeker in deze tijd ook geen optie. Daar is, door het te weinig toekomstperspectief, geen belangstelling voor.

Hoe spijtig het ook is, per 31 december van dit jaar houdt Curves Twello op te bestaan.

Voor al onze leden is dit geen fijn bericht, maar hopelijk brengt het nieuwe jaar nieuwe mogelijkheden om elders te gaan sporten.

De komende weken hopen we er nog een leuke actieve tijd van te maken.

woensdag 24 november 2021

Deel dit bericht