De Aze voor twee avonden comedyclub

Terwolde- Vorige week donderdag en vrijdag was Bed and Breakfast de Aze in Terwolde voor twee dagen omgedoopt tot comedytheater. Renske Kruitbosch maakte daar haar debuut met haar try outs voor haar cabaretshow Nooit meer wat van gehoord.

Kruitbosch, bekend van columns in de Stedendriehoek en de Stentor, had de voorstellingen twee keer uit moeten stellen. Corona. Driemaal was scheepsrecht want afgelopen donderdag en vrijdag ging het dan echt gebeuren. In een afgeladen volle boerderij zijn de eerste stappen op het gebied van comedy gezet.

‘Het was heel leuk. Het is bijzonder dat er zoveel publiek wilde komen. Ik ben daar heel dankbaar voor,’ vertelt Kruitbosch. Of ze zenuwachtig was? ‘Enorm. Mensen kennen je van de column maar op het toneel is toch anders. Je hoopt het goed te doen.’

En goed ging het. Mensen waren enthousiast en volgens velen had de show nog wel langer mogen duren. Dat is volgens Kruitbosch een goed teken. ‘Je hoopt te kunnen blijven boeien en kennelijk is dat gelukt.’

Deze zomer wordt er verder gewerkt aan de voorstelling. De eerstvolgende staat op vrijdag 19 augustus in Café Bakker in Twello op de planning. Mensen kunnen zich inschrijven voor de voorverkoop via info@kruitboschcolumnt.nl. De officiële verkoop voor de show Nooit meer wat van gehoord start over een aantal weken. Tickets zijn dan te verkrijgen via www.renskekruitbosch.nl.

Foto: Renske Kruitbosch in actie in de Aze

Fotocredits: Tevreden Fotografie

woensdag 22 juni 2022

Deel dit bericht