De Kribbe sluit zomerseizoen af met Syrisch buffet en taartproeven

Wilp- Na een prachtige zomer gaat De Kribbe het seizoen afsluiten in het weekend van 26, 27 en 28 oktober. Dat doen we op 26 en 27 oktober met een overheerlijk Syrisch 3-gangen buffet. Ga jij mee op culinaire reis naar Syrië? Sinds enige tijd werken er drie mensen met een Syrische achtergrond bij De Kribbe en om die reden laten we jou ook graag kennismaken met deze keuken.

Wat komt er zoal op tafel? Van vlees tot vegetarisch, met veel groentes. Denk aan Linzensoep of kippensoep. Een aubergine aardappelschotel, bulgur met mint en peper, een vegetarische kebeh of vleeskebeh. De uitgelezen manier om kennis te maken met de Syrische keuken!

Voor € 21,50 per persoon geniet je van een uitgebreid en culinair 3 gangen buffet, inloop vanaf half 6. Reserveren doe je per mail info@dekribbe.nl of telefoon 0571 26 25 22.

Daarnaast hebben we op zondag 28 oktober een taartenproeverij! Al geruime tijd bakt Elisabeth de taarten voor De Kribbe, sinds begin dit jaar heeft zij in De Kribbe haar eigen bakkerij gerealiseerd.

Voor € 3,50 per persoon geniet je van de taartenproeverij met 4 soorten taart. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom. We zien je graag op 26, 27 of 28 oktober bij De Kribbe op de Wilpse Klei!

woensdag 10 oktober

Deel dit bericht