Dé maatschappelijke Beursvloer komt er weer aan!

Twello- Op 3 april staat de zevende editie van Beursvloer Voorst gepland. Dan maken vele ondernemers, verenigingen, scholen en stichtingen zich weer op voor dit waardevolle evenement. Aanmelden is inmiddels mogelijk via www.beursvloer-voorst.nl. Voorafgaand wordt er ook nog een speciale training georganiseerd zodat je als deelnemer goed beslagen ten ijs komt. Dit alles is geheel kosteloos.

Wat is de Beursvloer precies?
Beursvloer Voorst is dé plaats waar organisaties uit de gemeente Voorst tot mooie samenwerkingen, oftewel matches, kunnen komen met gesloten beurs. Ondernemers doen enerzijds aanbiedingen in de vorm van kennis, personele inzet of goederen. Aan de andere kant maken maatschappelijke organisaties, zoals verenigingen, hier gebruik van en leveren ze een passende tegenprestatie. Zo zijn er in het verleden al vele mooie win-winsituaties ontstaan. De Beursvloer is daarnaast een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Hoe bereid je je voor?
Ter voorbereiding organiseert de VrijwilligersCentrale Voorst (VCV) een speciale training: ‘Scoren op de Beursvloer’. Tijdens deze eenmalige training leer je hoe je jouw organisatie het beste promoot. Daarnaast krijg je tips en adviezen zodat niets het sluiten van een goede deal nog in de wegstaat. De training wordt gegeven in Twello. Exacte data en tijden volgen na aanmelding.

Hoe ziet de avond eruit?
De zevende editie vindt plaats op woensdag 3 april in de Kruidentuin te Twello. Vanaf 17.30 uur zijn deelnemers welkom en staat er voor hen huisgemaakte soep klaar met rijkelijk belegde broodjes. Rond 18.00 uur volgt de opening en vervolgens is er ruim een uur de tijd om te handelen met gesloten beurs. Als de handel om 19.30 uur ten einde komt is er nog de mogelijkheid om na te praten en te netwerken, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Op de website www.beursvloer-voorst.nl is nadere informatie te vinden, net als inspirerende voorbeelden van matches uit het verleden. Tevens is aanmelden mogelijk via de website. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Esther van Dijk (VrijwilligersCentraleVoorst) via vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl of 06-19415060.

woensdag 31 januari 2024

Deel dit bericht