De vijfde Culinaire Wandeling in Twello.

Twello- Op 22 maart vindt de vijfde editie van de Culinaire Wandeling plaats. De Culinaire Wandeling is een evenement dat sinds een paar jaar in Twello wordt georganiseerd, waarbij je tijdens een wandeling meegenomen wordt langs zeven horecabedrijven om verschillende gerechten te proeven.

De volgende restaurants nemen deel aan het evenement: Mykonos, De Hamer, De Waardige Waard, Swinckels, Korderijnk, Taverne en De Patron. Ieder restaurant verzorgt een eigen gerecht, waar je achtereenvolgens heerlijk van kunt genieten. De Culinaire Wandeling begint om 12.00 en eindigt om 17.00. Na het evenement zal er bij Café Bakker livemuziek zijn wat de gelegenheid geeft de dag met een borrel af te kunnen sluiten.

De kaartverkoop voor dit evenement start op 14 februari en de kaarten zullen verkrijgbaar zijn bij ieder deelnemend restaurant. Op de kaart staat één van de bovenstaande bedrijven als startpunt vermeld, en na het eerste bezoek kun je de route zelf indelen. De kosten voor de Culinaire Wandeling zijn € 35,- excl. het drinken. Een eventuele afsluiter bij Café Bakker zit niet bij de prijs inbegrepen. Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op 22 maart en dat het net als voorgaande jaren een smakelijk succes wordt!

woensdag 12 februari

Deel dit bericht