DE ZOMER BIJ KORDERIJNK

Twello- De zomer is in aantocht en dat was de afgelopen week al te merken! Op het groenste terras van Twello is het bij warm en zonnig weer goed toeven tussen de annabelle hortensias. Ondanks de anderhalve-meter-maatregelen die moesten worden genomen, is het er sfeervol en aangenaam. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het terras geopend voor koffie, borrel, lunch en diner. In een ontspannen sfeer genieten van een frisse salade of onze heerlijke Fish & Chips. Ook binnen in onze brasserie en restaurant kunt terecht voor een heerlijk diner: 3 gangen voor 32,50 volgens de regelmatig wisselende kaart, die u terug vindt op www.korderijnk.nl. Om zeker te zijn van een tafel is reserveren aan te raden.

We hebben inmiddels al weer veel gasten mogen begroeten, en het was fijn om te merken dat iedereen tevreden en positief was over onze huidige werkwijze. Er zijn zelfs alweer een paar feestjes gevierd! Want ook dat was weer mogelijk in juni, tot maximaal 30 personen. Nu vanaf 1 juli de nodige versoepelingen zijn doorgevoerd kunnen wij groepen ontvangen tot 100 personen. Alles met inachtneming van de 1½ meter regel. Ronde tafels die voorheen tot 8 personen werden gebruikt blijken nu perfect inzetbaar voor 4 personen. Iets minder gasten aan een tafel echter niets minder gezellig! Dus heeft u iets te vieren, en zin in een feestje waarbij u alles met een gerust gevoel aan ons uit handen kunt geven? Informeert u dan eens naar onze verschillende zalen en arrangementen. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld uw zakelijke bijeenkomst, presentatie of vergadering. Van lunch of diner, koffietafel of high tea, buffet of barbecue, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

En wilt u liever thuis blijven, maar heeft u geen zin om te koken, dan kan er ook bij u aan huis bezorgd worden. Daarbij brengen wij met name onze royale, luxe salades onder de aandacht, waarbij ruim keus is uit verschillende soorten en samenstellingen. Ideaal bij warm weer, met heerlijk vers gebakken stokbrood erbij. Het is al mogelijk om te bestellen vanaf 2 personen, binnen de gemeente Voorst worden geen bezorgkosten berekend.

Voor contact, reserveren of meer informatie: tel. 0571-271851 en kijk eens op onze website: www.korderijnk.nl

Graag tot ziens!

Team Korderijnk

woensdag 1 juli

Deel dit bericht