Deuren van ‘De Patron’ in Twello gaan weer open!

Twello- Vrijdagmiddag 7 augustus werden om 13:30 uur de handtekeningen gezet onder een contract, dat weer leven in de brouwerij gaat brengen aan de Kerklaan 1 in Twello. In aanwezigheid van de curator Frank Feenstra en Jaco Segers van Elizen Vastgoed werden de gemaakte afspraken bezegeld. Daarmee kunnen de deuren van het prachtige pand op Duistervoorde weer open. Eerst zal er nog het nodige moeten gebeuren, maar alles zal vooral herkenbaar blijven, inclusief de naam.

Stoute schoenen

Ronald Lieferink uit Twello heeft de stoute schoenen aangetrokken om de prachtige zaak in z’n huidige hoedanigheid voort te kunnen zetten. Aan het fonkelnieuwe interieur hoeft niets te worden gedaan. “We gaan de buitenkant en het terras aanpakken en laten een tuinarchitect komen om het aanzien sterk te verbeteren.” Te denken valt aan een mooie indeling van het terras, met daarbij de nodige zaken zoals parasols. Maar ook het personeel facilitairen met hetgeen heden ten dage noodzaak is voor een goede service.

In Twellose handen

“Het is vooral een investering geweest, om de zaak voor Twello te behouden en ook bij een lokale ondernemer onder te brengen” aldus Ronald. Elizen vastgoed wilde dat ook heel graag en al kan de curator zijn voorkeur daarin niet uitspreken vanwege zijn onafhankelijkheid; Ronald Lieferink had wel de betere papieren. Het is daarmee niet alleen een behoud van de zaak voor Twello, ook de opzet van de zaak alsmede de menukaarten zullen worden voortgezet in de lijn, zoals deze er al lag. Kortom, geen hippe sushi tent, loungebar of een ‘all you can eat’ etablissement, maar een bedrijf met een gezonde en lokale allure.

Investeringen in personeel

Er is Ronald en zijn team veel aan gelegen, dat de zaak weer zo snel mogelijk gaat draaien. Een team inderdaad, want Ronald Lieferink zal vooral de man achter de schermen zijn. “We willen met een schone lei beginnen. Personeel dat we aannemen gaat cursus en opleiding krijgen, weten hoe de regels zijn in de horeca, kennis hebben van hetgeen er op de kaart staat en hetgeen je gasten kan aanbieden. We moeten eerst investeren en het bedrijf goed neerzetten, zodat het weer kan draaien.” Daarmee worden bij deze dan ook mensen uitgenodigd om te solliciteren. Sollicitaties kunnen verzonden worden aan rlieferink@yahoo.nl

Goede producten voor een prettige prijs

Goede- en hoogstaande producten, kwalitatief personeel welke als gastheer en gastvrouw goed op kan treden. Goede koks in de keuken zodat de gasten die binnenkomen, verwend worden en de verzorging krijgen die daarbij hoort. “Ik ga niet aan het roer staan, maar daarvoor mensen aantrekken en hooguit de helpende hand bieden. Ik ben meer de investeerder die de zaak op gang brengt, anderen kunnen dat voortzetten.” De ondernemer heeft er alle vertrouwen in dat de zaak kan floreren. Hij heeft als gast meerdere malen aan tafel gezeten en gezien welke aantrekkingskracht ervan uitging.

De naam in een nieuw jasje

Ronald heeft een tijd nagedacht over de naam van de nieuwe zaak. Zelfs ‘Brasserie Martinus’ is de revue gepasseerd, een ode aan de vader van de nieuwe eigenaar. De naam van de zaak is bepalend, maar de historie is dat ook. Het pand droeg al eens de naam ’t Patronaat en qua naam wilde Ronald toch dicht bij de beleving van toen blijven. “Bistro Pub De Patron is een prima naam, daarin willen we niets gaan veranderen” aldus Ronald.

Opening gepland voor 1 oktober 2020

Bistro Pub De Patron is vanaf 1 oktober zeven dagen per week geopend, vanaf koffietijd tot in de avonduren, om ook na een heerlijk diner nog lekker te kunnen na-borrelen. Veel mogelijkheden en een breed assortiment gaan ervoor zorgen, dat iedere gast zich meer dan welkom en thuis voelt. De komende tijd wordt gewerkt aan de diverse kaarten voor eten & drinken en de nieuwe koers ingezet om binnenkort iedereen weer maximaal te kunnen laten genieten.

woensdag 12 augustus

Deel dit bericht