Diamond painting tijdens koffieochtend

Klarenbeek- Sinds de versoepelingen is het weer mogelijk om iedere woensdagochtend naar het MFC in Klarenbeek te komen voor een vers bakkie koffie of thee. Alle activiteiten die op de woensdagochtend plaatsvinden zijn weer opgestart. Zo werd onlangs een geslaagde lunch georganiseerd, waar zeer veel belangstelling voor was. Nu al hebben zich mensen aangemeld voor de volgende lunch. Daarnaast is buiten een trouwe groep jeu de boulesspelers actief. Dankbaar dat we elkaar weer kunnen spreken in levende lijve.

Voor de komende maanden staan veel leuke activiteiten op de kalender van de koffieochtenden. Deze kalender is te vinden op de Facebook pagina van de Klarenbeekse dorpscontactpersoon (facebook.com/dorpscontactpersoonklarenbeek). Heb je Facebook, vertel dit door aan je oudere buurman, buurvrouw, familielid of kennis. Zij zijn van harte uitgenodigd voor een gezellige woensdagochtend in het MFC.

Daimond Painting

Op woensdag 28 juli is de start van de leuke techniek ‘daimond painting’. Diamond painting is net zoiets als schilderen met kleine diamantsteentjes. Er wordt ook wel eens gezegd dat het meer op borduren met diamantsteentjes lijkt. Het is misschien wel het best te vergelijken met Ministeck, mini mozaiëk of pixelen. Met diamond painting plaats je gekleurde steentjes of diamantjes op voorbedrukt canvas. De diamond paintings bestaan uit hokjes met nummers. Daardoor weet je altijd waar je welke kleur steen moet plakken. Dit doe je met een speciale pen. Diamond painting werkt zeer eenvoudig. Iedereen kan het snel leren.

Ben je nieuwsgierig geworden, kom deze ochtend en wie weet ontdek je een nieuwe hobby. Is diamond painting al bekend, neem gerust je eigen werk mee. Er zijn een paar hele mooie voorbeelden van daimond painting te zien.

De koffieochtend start altijd 10.00 uur. Het jeu de boules spel start 10.30 uur en iedere eerste en derde woensdag van de maand start de wandeling om 9.30 uur.

Kalender voor de komende tijd:

28 juli Daimond painting

04 aug Puzzels ruilen

11 aug Spelletjes

18 aug Handmassage

01 sept Spelletjes

08 sept Repair café

Mocht vervoer een probleem zijn dan kan men via Helpende Handen een verzoek indienen.

Dit kan via: 06 1226 0021 of inloop@mfcklarenbeek.nl

woensdag 21 juli 2021

Deel dit bericht