Digitale opkomsten Scouting Gelre Groep

Twello- Door de lockdown liggen de fysieke opkomsten bij Scouting Gelre Groep Twello volledig stil. Zij volgen daarmee (uiteraard) de landelijke lijn om in de lockdown periode de contacten tot een minimum te beperken. Maar dat betekent niet dat er niks meer wordt ondernomen.

We doen het samen
Het is heel mooi om te zien welke initiatieven worden ondernomen. De scouts (j/m 11 – 14 jaar), en natuurlijk digitaal zeer vaardig, helpen de leiding van de jongste speltakken om digitale opkomsten te verzinnen én uit te voeren. Hoe mooi is dat. Als scouting Gelre Groep zijn wij bijzonder trots op deze leden. Ook de roverscoutstam (j/m 18-21 jaar) had vrijdag een digitale opkomst. Want naast het feit dat velen van hen zelf leiding zijn, hebben ze ook hun eigen opkomsten. Met gezelligheid, buitenleven en avontuur. Maar nu dus digitaal. De roverscoutstam heeft vrijdag “samen” koekjes gebakken. Hannah had iedereen een pakketje ingrediënten gebracht en stap voor stap via Discord begeleid in het maken van de dambordkoekjes.

Informatie
Vanaf 7 jaar kun je lid worden. Voor elke leeftijd zijn er passende activiteiten, bij voorkeur samen, buiten in de natuur. Meer weten? Bekijk www.gelregroep.nl, : https://www.facebook.com/ScoutingTwello/ of mail info@gelregroep.nl

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht