‘Dijk van een Dorpsquiz’ komt met informatie bijeenkomst

Wilp- Aanstaande zaterdag, 7 mei, vindt er een bijzondere bijeenkomst plaats op het sportcomplex van SV CCW’16. De organisatie van de ‘Dijk van een Dorpsquiz’ treedt uit zijn schulp en geeft alle deelnemers de mogelijkheid om vanaf 13.45 uur waardevolle informatie op te halen voor de quiz.

Zoals veel zaken rondom de Dijk van een Dorpsquiz is ook deze activiteit weer in nevelen gehuld. Zo werden er ook al verschillende filmpjes gedeeld op social media waar zogenaamde hints in zouden moeten zitten. Ook zegt de organisatie dat er al enkele fysieke aanwijzingen zijn gedeeld. Daarnaast viel er bij iedereen uit Wilp, Bussloo, Posterenk en Wilp-Achterhoek onlangs een speciale krant op de mat met diverse artikelen die wenkbrauwen deden fronzen. Eén ding is zeker, langzaamaan begint de gekte weer een beetje op gang te komen.

Quizboek
Terug naar aanstaande zaterdag. De organisatie noemt het een “informatiebijeenkomst voor alle deelnemers”. Het heeft een vergelijkbaar karakter als de kerkdienst in 2019. Destijds stroomde de dorpskerk in Wilp op zondagochtend overvol omdat er aanwijzingen in de dienst verwerkt waren. Daarnaast werden teamcaptains gebriefd en was er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de organisatie. Dat laatste zal ook zaterdag weer mogelijk zijn tijdens de bijeenkomst op het sportcomplex. De aanwijzingen zullen elders op het complex te vinden zijn. Aanstaande zaterdag zal, volgens de organisatie, wel duidelijk worden waar deze precies te vinden zijn. Men benadrukt nogmaals dat trommels, toeters en bellen erg van pas komen. De ‘echte’ dorpsquiz vindt plaats op 21 mei aanstaande. Vanaf 18.30 uur kunnen teams het quizboek dan ophalen met 100 opdrachten en vragen. Deze moet dezelfde avond weer ingeleverd worden. Inschrijven is nog mogelijk t/m 6 mei, oftewel alleen deze week nog! Je meldt een team aan via www.dijkvaneendorpsquiz.nl. Deelnemers die nog geen team hebben kunnen zich melden bij de organisatie via info@dijkvaneendorpsquiz.nl. Zij bieden aan om te bemiddelen.

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht