Diploma uitreiking Jiu Jitsuka’s van SluisInvicta

Twello- Op 13 januari 2023 werden diploma’s door Wim van de Sluis uitgereikt aan de Jiu Jitsuka's van SluisInvicta. Jiu Jitsu wordt toch gezien als de meest veelzijdige vechtsport die er is. Door een mix aan te bieden van vele vechtsporten is Jiu Jitsu daarom ook zeer populair bij de jonge kinderen. Bij Sluis Invicta starten we al met 6 jarigen, deze kinderen krijgen een mix van Karate en judo technieken.

De gevaarlijke technieken zoals klemmen en verwurgingen komen daarin nog niet aan bod. De groep van 9-11 jr. start al een heel klein beetje met de klemmen. De laatste jeugd groep van 12-17 jr doet eigenlijk alles wat jiu jitsu te bieden heeft. Daarna hebben we natuurlijk nog de senioren groep. Heb je ooit een vechtsport gedaan en lijkt het je leuk dit weer op te pakken ben je meer dan welkom. Ook ben je welkom als je nog nooit iets gedaan hebt met een vecht sport. Elke vrijdag HW Iordensweg 28.

16.00 uur 6-8 jarigen - 16.45 uur 9-11 jarigen - 17.30 uur 12-17 jarigen - 18.30 uur senioren. Lijkt het je leuk een keer mee te komen doen check dan de site van Sluis Invicta.

woensdag 18 januari 2023

Deel dit bericht