Directeur CBS de Wingerd neemt afscheid

Twello- Na ruim 11 jaar als directeur werkzaam te zijn geweest heeft meester Arjan Wierenga vorige week woensdag afscheid genomen van CBS de Wingerd. Wieringa gaat een nieuwe uitdaging aan in Zwolle, waar hij eveneens als directeur op een basisschool aan de slag gaat.

’s Morgens werd Arjan thuis opgehaald met een prachtige auto, waarna hij door alle leerlingen en collega,s is toegezongen op het schoolplein. Daarna mocht meester Arjan samen met zijn vrouw Marieke in alle klassen een workshop volgen. In groep 1 en 2 werd een film getoond over het leven van de directeur waarin de kinderen toneel speelden. In de andere groepen was er: zang, dans, tekenen en sport. Meester Arjan heeft jaren geleden de talentworkshops gestart, omdat hij het belangrijk vindt dat ieder kind zijn eigen talent kan ontwikkelen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een maandelijks terugkerende activiteit in de hele school. De kinderen kunnen dan kiezen uit verschillende workshops, zoals; koken/bakken, djembé, tafeltennis, vlogs maken, techniek, beeldhouwen, etc.

Arjan heeft 16 jaar voor stichting PCBO-Voorst gewerkt; eerst 5 jaar als directeur van Sjaloom in Voorst en daarna 11 jaar als directeur op de Wingerd. Ook is hij tijdelijk directeur geweest op de Zaaier in Teuge. Het team van de Wingerd gunt hem deze nieuwe kans, maar vindt het uiteraard jammer dat hij de Wingerd gaat verlaten. Ook binnen de stichting was Arjan een betrokken collega en zal hij worden gemist.

woensdag 13 oktober 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws