TWELLO/VEENENDAAL- Diviande, specialist in het procedé van; conditioneren, portioneren/slicen, vacuüm verpakken en industrieel invriezen van vlees en maaltijd componenten, groeit de laatste jaren fors. Het huidige pand is te klein en ongeschikt voor de groeirichting. Dit in combinatie met efficiëntie doelstellingen maakt dat Diviande kiest om een nieuw pand te laten bouwen. De nieuwbouw zal plaatsvinden op de Antennestraat te Veenendaal. Verwachte realisatie is aanvang 2018.
Groei
Door marktgerichter te opereren vinden steeds meer partijen in Diviande een leverancier die de techniek, kennis van vlees, de markt en industrieel invriezen beheerst. Het succes van Diviande komt door samenwerking met zowel binnenlandse als buitenlandse Retailers en, zoals van oudsher, de Foodservices vraag. De markt ontwikkelingen in beide kanalen zullen deze groei verder continueren.
Nieuwbouw
Naast de blik op de markt, groeirichting en de daarop aansluitende productieomgeving is er ook door een duurzame bril gekeken bij de ontwikkeling van de nieuwbouw. Een keuze die past bij de cultuur van Diviande. De bouw van het nieuwe pand, welke ca. 8000m2 zal beslaan, vangt eind maart 2017 aan. Na oplevering, in het 1e kwartaal 2018, zal het pand twee keer zo groot zijn als het oude en is Diviande klaar voor de toekomst.
Over Diviande
Diviande is een internationale en vooruitstrevende producent van hoogwaardige diepvriesvlees/producten. Het is gespecialiseerd in het conditioneren, portioneren, vacuüm verpakken en industrieel invriezen van kwaliteitsvlees voor de Retail, Horeca, Cash en Carry en Leisure markt. Het conditioneringsproces van Diviande zorgt ervoor dat het vlees sappig en mals blijft bij het bereiden en consumeren ervan, dit met een constant gelijkwaardig kwaliteitsniveau. De toegevoegde waarde van deze processen dragen een duurzaam karakter in zich mee.
Naast private label gemaksconcepten voor professionals en consumenten, voert Diviande ook haar eigen merken zoals Portionfrost®, Passion for Meat, en voor derden, The Meatlovers. Ambacht en innovatie gaat bij Diviande hand in hand. Al haar medewerkers zijn professionals, met hart voor het slagersvak, en zij werken met zorg aan de wensen van de klant. Diviande is BRC (klasse A) en IFS (higher level) gecertificeerd.
Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees/producten en diepvriestechnologie mag u vertrouwen bij Diviande aan het juiste adres te zijn voor kwaliteitsvlees en gemaksconcepten.
Voor meer informatie zie www.diviande.nl
woensdag 19 april 2017