Dorpsfeest Teuge, weer feesten als vanouds!

Teuge- Dit weekend werd na lange tijd thuis zitten Dorpsfeest Teuge weer georganiseerd. In goed overleg met de gemeente zijn alle corona-regels gehanteerd, zo mochten er dit jaar 750 gasten per evenement naar binnen op vertoning van een geldige qr code. Er werden evenementen georganiseerd op vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond en op zondagmiddag en -avond. Ondanks de nodige ristricties was het een groot feest en blikken we terug op een mooi weekend.

Op vrijdagavond stroomde de tent vol, er werd feest gevierd door 750 man met de band Suit Up! De tent ging uit zijn dak en aan de sfeer was te merken dat er al lang geen feest meer was geweest, eerst wat onwennig maar het werd al snel als vanouds gezellig.

Op zaterdagmiddag waren de kinderen uitgenodigd om er een feest van te maken. Er warden voetbalspelletjes gespeeld, geschminckt en er was een clown. Daarna werd er voor het eerst op zaterdagmiddag vliegtuig geschoten, dit was voor een aantal deelnemers die de vrijdagavond gewend waren nog even wennen, maar de gezelligheid was er niet minder om. Bas Berenschot bleek een talent en is daardoor benoemd tot ware schutterskoning van 2021. Ook mochten de kinderen (16-) een poging doen om op het vliegtuig te schieten met een echte luchtbuks. Jong geleerd is oud gedaan.

Op de zaterdagavond waren de Teugenaren weer in grote getalen aanwezig en werd er wederom een groot feest gevierd door iedereen. De band Kroepin en de verschillende Peco DJ’s zorgden ervoor dat iedereen het goed naar zijn zin had.

Na die twee geslaagde avonden was de zondag aan de beurt. Er werd begonnen met de Mudder Vet Run, die net als de voorgaande editie een groot succes bleek te zijn. De grote diversiteit aan obstakels zorgde voor een uitdagend parcours voor de 350 deelnemers. Net als de vorige keer waren de afstanden 2 km, 5 km en 10 km te lopen. De kinderen onder 13 jaar gingen voortvarend van start met de 2 kilometer en gaven het goede voorbeeld. Daarna was het de beurt aan de volwassenen met de langere afstanden. Sommigen waren fanatiek en anderen deden mee voor de gezelligheid, maar dat mocht de pret niet drukken! Deze mudrun zorgde voor blije, lachende en vooral modderige gezichten en voldane deelnemers.

Op de rest van de zondagmiddag en -avond mocht de band The Rousers samen met de Peco DJ’s en DJ Sander voor zorgen dat het weekend met een knallend feest werd afgesloten.

Terugkijkend op dit weekend zijn wij enorm blij om in deze tijd, relatief kort van te voren zo’n feest neer te hebben kunnen zetten. We zijn dan ook erg trots op iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Op naar volgend jaar !

woensdag 15 september 2021

Deel dit bericht