Draaiorgeldag bij woonzorgcentra

Als geen ander weet de familie Van Eijk uit Terwolde hoe je in een mum van tijd een glimlach op het gezicht van mensen kunt toveren. Met hun draaiorgels zijn de heren Van Eijk al decennialang een bekend gezicht op vele evenementen en bij diverse festiviteiten. Nu we in coronatijd leven en het niet zo gemakkelijk is om wat leuks te gaan doen, komt het leuks gewoon naar de mensen toe.

Hart onder de riem

Rotaryclub Voorst heeft voor aanstaande vrijdag 29 mei een draaiorgeldag georganiseerd. Zo kunnen we lokale ondernemers als de familie Van Eijk steunen en bewoners van verschillende woonzorgcentra een hart onder de riem steken. Bewoners van maar liefst vijf zorginstellingen kunnen genieten van de bijzondere muziek die het draaiorgel de Rembrandt speelt.

Agenda

De draaiorgeldag begint om 10.00 uur bij De Benring in Voorst. Om 10.45 uur worden de bewoners van de Zonneburg in Empe verrast met muziek en om 11.30 uur zijn de bewoners van de Nieuwenhof in Voorst aan de beurt. In Twello krijgen bewoners van het Grotenhuis en de Martinushof ’s middags een muzikale traktatie.

woensdag 27 mei

Deel dit bericht