Durf jij de uitdaging aan?

Twello- De zaterdagmiddagwelpen (meisjes en jongens van 7 tot 11 jaar) zijn een groeiende groep en zijn op zoek naar uitbreiding van het leidingteam. De Welkengroep komt elke zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur bij elkaar. Pak jij deze uitdaging op?

Wat doen de welpen allemaal?

Scouting is niet alleen een leuke vrijetijdsbesteding, waar de jeugdleden heerlijk buiten en in de natuur kunnen spelen, maar de jeugdleden leren er ook veel. Scouts doen op een ongedwongen manier ontzettend veel vaardigheden, maar ook kennis op. De zaterdagmiddag-welpen is een groep van 20 jongens en meisjes, die wordt begeleid door 4 leid(st)ers, die dat met heel veel plezier doen. Zij zorgen wekelijks voor uitdagende opkomsten. Dat kan van alles zijn: hutten bouwen in het bos, spelletjes doen, knutselen, scoutingtechnieken, koken (op een kampvuurtje), en nog veel meer! Ook gaan de welpen graag op kamp.

Kom je ons helpen?

Woon je in de omgeving van Twello en heb je tijd op de zaterdagmiddag? Dan horen we heel graag van je. Leeftijd en ervaring is niet belangrijk. Enthousiasme des te meer! Scouting Nederland heeft een uitgebreid opleidingsprogramma en een VOG vind je vanzelfsprekend. Meer info: https://www.gelregroep.nl Interesse? Mail info@gelregroep.nl En laat ook vooral weten als je andere talenten in de aanbieding hebt!

woensdag 7 april 2021

Deel dit bericht