Duursche Waarden wandeling met een IJsselnatuurgids naar de observatiehut

Olst- De twee uur durende wandeling op woensdag 19 februari begint om 14.00 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst) en eindigt daar ook weer om 16.00 uur.

De IJsselnatuurgids wandelt met u naar de vogelobservatiehut in de Duursche Waarden. Onderweg hoort u over het ontstaan van dit gebied en over de planten en dieren die hier leven. Kortom: een leuke en leerzame middag voor jong en oud. Aanmelden doet u via de website: https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/ijsselvallei/activiteiten. De kosten zijn € 7,50 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor meer informatie over de wandeling kunt u contact opnemen met het Infocentrum IJssel Den Nul. Tel: 0570745040 of evenementen@infocentrumijssel.nl. Tip: Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en neem een verrekijker mee. Bezoek na afloop het Infocentrum IJssel Den Nul. Hier kunt u nog even napraten over de wandeling en genieten van het uitzicht in het horecagedeelte ‘Op Duur’.

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids. Kijk op www.staatsbosbeheer.nl voor activiteiten in uw regio. Kijk voor alle activiteiten van het Infocentrum IJssel Den Nul op www.infocentrumijssel.nl.

woensdag 12 februari

Deel dit bericht