Echtpaar Witteveen-Pannekoek 65 jaar getrouwd

Terwolde- Groot feest vandaag aan het Tuindorp in Terwolde. Daar ontvangen Aart en Willemina Witteveen vandaag waarnemend burgemeester Renske Helmer-Englebert. Namens de gemeente Voorst zal ze het Briljanten paar feliciteren. Het was in 1952 op de kermis in Terwolde dat de vonk oversloeg tussen Aart Witteveen en Willemina Pannekoek.

We waren een jaar of zestien en het was liefde op het eerste gezicht,`` vertelt Willemina. Na de verkeringstijd werd er in 1956 getrouwd. ``Dat was op 6 oktober 1956, we gingen toen met alle gasten die dag per grote bus naar het gemeentehuis in Twello. Hier werd het burgerlijk huwelijk gesloten,``geeft Aart aan. Daarna werd het feest gevierd in zaal Dorpszicht in Terwolde. Na verloop van tijd kregen ze een zoon en dochter. Inmiddels zijn ze de trotse grootouders van vier kleinkinderen en is er zelfs al een achterkleinkind.

Hobby

Naast een werkzaam leven heeft Aart zich jarenlang ingezet voor de supportersvereniging van Muziekvereniging Ons Genoegen. Ook was hij een aantal jaren vaandeldrager binnen deze vereniging. Voor de Stichting Volksvermaak Terwolde heeft Aart ook de nodige werkzaamheden verricht. Het onderhouden van zijn eigen tuin en soms ook die van zijn buren, is een hobby. Willemina heeft nog veel plezier aan haar hobby handwerken. Een grote ton met allerlei handwerkmateriaal staat dan ook vaak naast haar stoel in de woonkamer. Het echtpaar is dankbaar dat ze beiden nog goed gezond en mobiel zijn. Vandaag staan ze, samen met familie en vrienden, stil bij hun 65-jarig huwelijksfeest.

woensdag 6 oktober 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws