Een dankwoord van Antoinette Siemes, eigenaar van Kokkie Twello

Twello- December 2019 is ons leven van het ene op het andere moment veranderd in een rollercoaster, Fred kreeg te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. Vanaf die dag was ons leven samen in 1 klap anders. Dat hebben veel mensen in Twello al meegekregen. Ondanks zijn positiviteit, kracht en vechtlust heeft Fred het niet gered. Op 5 oktober jongsleden hebben wij afscheid van Fred moeten nemen.

Tijdens zijn ziekteproces zijn we overspoeld met kaarten, bloemen en medeleven. Hartverwarmend. Dat heeft ons heel veel steun gegeven, daar zijn we de mensen dankbaar voor. Ook na het overlijden van Fred ging het medeleven door. Wat een steun! Ik heb meer dan 400 kaarten van de mensen uit Twello en omstreken ontvangen. Het is voor mij helaas niet mogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken, daarom wil ik het graag via deze weg doen. Ontzettend bedankt! Lieve mensen, u weet niet half hoeveel troost mij dit heeft gegeven.

Kokkie was/is ons levenswerk en dat wil ik voortzetten met het team van medewerkers. Ook al is het gemis van Fred bij iedereen voelbaar, wij willen u bij Kokkie Twello graag blijven ontvangen zoals u dat van ons gewend bent. Mijn werk wil ik zo goed mogelijk blijven doen, met ruimte en begrip van u.

Ik merk dat sommige klanten het lastig vinden om mij te benaderen, niet goed weten wat ze moeten zeggen. Dat begrijp ik. Dat heb ik zelf ook. Het ene moment kan ik het aan om het gesprek over Fred aan te gaan, en het andere moment weer niet, dan is dat te moeilijk voor mij. Tuurlijk mag u mij benaderen om te praten over Fred, echter, liever niet als ik op de zaak aan het werk ben. Dat vind ik nog te moeilijk. Ik wil ook niet dat het me weerhoudt om zelf weer aan het werk te gaan. Het is voor mij nodig om werk en privé gescheiden te houden, Op de zaak wil ik, als ik er ben, mijn werk doen.

Natuurlijk praat ik ook graag over Fred en hoor ik jullie verhalen. Als je me wilt steunen (en Fred wil eren), kom dan vooral gewoon bij Kokkie langs. Misschien voelt het in het begin wat onwennig, maar dat geeft niet, dat went. Ik help je graag, juist omdat Fred dat ook altijd met plezier deed.

Lieve mensen, nogmaals bedankt voor jullie steun. Dat heeft ons niet alleen heel veel troost gegeven, maar dat heeft mij ook gesterkt en de kracht gegeven om door te gaan en het leven op te pakken. Ik heet jullie nog steeds van harte welkom bij Kokkie Twello.

woensdag 4 november

Deel dit bericht