Een gezellige en zeer geslaagde Kunstroute in vier dorpen

Gemeente Voorst- Zaterdag 1 juni stonden de eerste bezoekers om half 11 al voor de deur om de kerken en een school te bezoeken in Nijbroek, Terwolde, De Vecht en Beemte-Broekland. Diverse lokale exposanten hadden hun mooiste of nieuwste creaties ten toon gesteld in deze ruimten. Het aantal bezoekers was in vergelijking met vorig jaar bijna verdubbeld!

Gelukkig hielp het weer ook mee, en kwamen er veel bezoekers op de fiets, zodat ze ook een mooie fietsroute hadden langs de locaties. De reacties van bezoekers en exposanten waren lovend en men genoot van wat er te zien was en bleef gezellig praten met de exposanten .Op iedere locatie was er van alles te bewonderen; schilderijen, keramiek, poppen, hout-en glaswerk, beelden, creatieve handwerken en nog veel meer!

De werkgroep Oecumene van deze betrokken kerkgemeenschappen kijken dan ook met trots terug op deze geslaagde Kunstroute. We bedanken de exposanten, bezoekers, vrijwilligers en iedereen, die deze activiteit mogelijk hebben gemaakt.

Deze werkgroep bestaat uit Maurits van Elsacker, Swenne Bijzet, Ineke Ganzevles, Toos van Schoonhoven, pastor Hein de Jong, ds. Jos de Heer, Wendy Keizer en Anne-Marie van de Water

woensdag 12 juni 2024

Deel dit bericht