Eén groot feest in Broekersgat!

Wilp-Achterhoek- wordt van 21 t/m 23 februari weer omgedoopt tot Broekersgat. Dan is het Carnaval en is het weer één groot feest in het dorp, georganiseerd door carnavalsvereniging De Lollebroek. Dit jaar wordt de Raad van Elf geleid door onze Prins Derk Jan Kempink de 3e van de Barteld weer terug naar Broekersgat, ondersteunt door zijn Adjudant Piet van de Steenenkamer tot aan de Kievit.

Vrijdag beginnen we met een stamppotbuffet in de tent (opgave via www.cvdelollebroek.nl) en aansluitend is het feest tijdens de “Voorgloeiparty”. Kappie, DJ Con Nalez en De Paloma’s zorgen samen met jou dat het één groot feest wordt. Entree is gratis en de tent gaat open om 20.00 uur.

Zaterdag gaan we gewoon lekker door, met de Bob de Bouwer partyshow vanaf 15.00 tot 01.00 uur. Onze Prins is een echte Bob de Bouwer, vandaar de keuze voor dit thema. Dus zet je bouwhelm op, trek je werkschoenen uit de kast en kom mee feesten met DJ Luppie en Dennis Wiltink. Entree is wederom gratis.

Zondagmiddag halen we de optocht Pampus-Lollebroek binnen in Broekersgat! Om 14.00 uur start het feest in de tent met de BB’s Partyshow. Entree is gratis.

Zondag avond sluiten we af met een mega carnavalsparty met DJ Con Nalez en de BeatCrooks. De tent gaat open om 20.00 uur en entree voor niet-leden is 10 euro. Leden kunnen gewoon gratis naar binnen. Feest je mee? We zien je in Broekersgat!

woensdag 5 februari

Deel dit bericht