Een prachtig initiatief, recht vanuit het hart Kerstlunch voor mensen die wel wat extra’s kunnen geb

TWELLO- Donderdag 24 december, de dag voor Kerst, zetten Jenny de Jong en Tiara Dijkhof de deuren van winkel La Joy open voor een warmhartige Kerstlunch. Op deze prachtige locatie, in het centrum van Twello, zullen binnen de in kerstsfeer gedekte tafels klaarstaan. De kerstlunch begint om 12.30 uur en zal rond 14.00 uur worden afgesloten. De deelname is gratis! Een initiatief, waarbij het hart van de beide dames spreekt!

In de periode rondom Kerst zijn er mensen, die de gezelligheid en warmte missen zoals je dit iedereen zou gunnen. Juist voor deze mensen wordt de kerstlunch aangeboden. Een warme sfeer en lekkernijen uit de buurt, speciaal voor mensen die wel wat extra’s kunnen gebruiken tijdens de Kerstdagen. “In ons werk staat altijd het sociale aspect centraal. Kerst is toch een moment van licht, dat gunnen we iedereen!” aldus het tweetal.

De sfeervolle entourage in de winkel leent zich perfect voor deze happening. Er worden drie grote tafels gedekt, waar plek is voor in totaal 18 gasten. Elk van de 18 plekken is bedoeld voor iemand die een warm hart wordt toegedragen. Voor bijvoorbeeld iemand die alleen is, waarbij eenzaamheid of sociaal isolement een rol spelen.

Wil je iemand aanmelden? Dat kan bij Jenny of Tiara. Opgave uiterlijk woensdag 18 december via tiara@krachtzieners.nl of loop even binnen in de winkel van Jenny aan de Dorpsstraat 26 B in Twello.

Na deze Kerstlunch houdt het niet op!

Jenny en Tiara willen hier een vervolg aan geven, zodat ze er vaker voor mensen kunnen zijn. Zo is er in de winkel altijd een gezellige koffiehoek waar je even neer kan strijken voor een kop koffie, thee of een gezellig praatje. Aansluitend kan je in het voorjaar plaatsnemen op de achterbank van de Gelukseend, die speciaal in de regio Voorst rondrijdt. Voor degenen die er eens even uit willen, nog eens dat ene mooie plekje willen bezoeken of gewoon een mooi gesprek willen hebben. Oftewel, momentjes van geluk!

woensdag 11 december

Deel dit bericht