Eerste prijs voor ScoutingVoorst

Gorssel- Na een bloedstollend spannende einduitslag heeft de patrouille van Scouting Voorst een fantastische eerste plek behaald tijdens de scoutingwedstrijden (12 – 14 april) in Gorssel. Spannend was het zeker, tussen de plekken 1 en 2 bleek maar 1 punt verschil te zitten en het verschil met de 3e plek was maar 5 punten! De 7 deelnemende groepen gingen in het thema van het weekend (Steam Train & Indians) terug naar het jaar 1850 toen Europese gelukszoekers afreisden naar het nieuwe land Amerika met de droom rijk te worden in de goudmijnen. Helaas kreeg net dit weekend de stoomtrein pech en kregen alle deelnemers te maken met de oorspronkelijke bewoners, de verschillende Indianenstammen en dat bleek niet zo makkelijk te gaan.

Op de verschillende wedstrijdonderdelen (o.a. kamp opzetten, koken, tochttechnieken en themapresentatie) werd Voorst het meest positief beoordeeld door de “vakjury” (de leiding van alle scoutinggroepen).
Naast deze prijs nog meer succes voor de Hélène H. Wilkensgroep:
De “publieksjury” (bestaande uit de deelnemende scouts, de kinderen dus) bepaalde dat de Gouden Pijl ook naar Voorst ging voor het leukste, meest originele spel van het weekend. Scouting Voorst is supertrots op leiding Jolanda, Jeroen, Ruud, Eric, Luuk en Tim maar zeker op de succesvolle scouts Sam, Ivon, Anne, Joran, Tijn en Isabella want zij mogen tijdens het Pinksterweekend de Regio vertegenwoordigen bij de landelijke wedstrijden in Baarn.

Wilt u meer informatie over de groep, stuur een mail naar: info@scoutingvoorst.nl

woensdag 17 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws