Enquête voor mantelzorgers in de gemeente Voorst

Voorst- Het Steunpunt Mantelzorg bij Mens en Welzijn Voorst verzorgt in opdracht van de gemeente de mantelzorgondersteuning en mantelzorgwaardering in de gemeente Voorst. Over die twee onderwerpen horen we graag de mening van alle mantelzorgers. Daarvoor is een korte vragenlijst opgesteld. We hopen dat zoveel mogelijk mantelzorgers deze enquête gaan invullen. De antwoorden helpen ons namelijk bij het verbeteren van de dienstverlening.

In de gemeente Voorst noemen we iemand mantelzorger als deze persoon minimaal 8 uur in de week én voor minimaal 3 maanden lang zorgt voor een naaste. Die zorg kan bijvoorbeeld zijn voor iemand met een lichamelijke ziekte, een handicap of iemand met psychische of verslavingsproblematiek. Zoals iedere mantelzorger uit ervaring weet kan het iedereen overkomen om mantelzorger te worden. Iemand anders helpen geeft vaak veel voldoening. Het lijkt heel normaal om een ander een handje te helpen, maar tegelijk is het niet vanzelfsprekend. Zeker omdat mantelzorger zijn ook een grote invloed kan hebben op iemands eigen leven.

Enquête in te vullen tot en met 31 augustus 2020

De enquête is anoniem online in te vullen via de link https://bit.ly/mantelzorgvoorst. De vragenlijst is in te vullen tot en met 31 augustus 2020. In de enquête stellen we een aantal vragen over de mantelzorgondersteuning en de mantelzorgwaardering in onze gemeente. Het invullen van de vragenlijst duurt 5 tot 10 minuten. Wij danken u nu alvast voor het invullen van de vragenlijst!

Meer informatie

Het Steunpunt Mantelzorg informeert de bij haar bekende mantelzorgers over deze vragenlijst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annet Reimert, Mantelzorgconsulent bij het Steunpunt Mantelzorg van Mens en Welzijn Voorst. Zij is bereikbaar via een e-mail naar mantelzorg@mensenwelzijn.nl of telefonisch via (0571) 28 77 52 / 06 – 49019968.

woensdag 29 juli 2020

Deel dit bericht