Excelsior zoek nooD/T-lokaal

Twello- Door alle regelgeving rondom de corona pademie is het voor veel muziekverenigingen bijna onmogelijk om met een compleet orkest te kunnen repeteren. Zo ook voor de Twellose muziekvereniging, Excelsior. Iedere maandagavond komt een groep van bijna 50 muzikanten bij elkaar om samen te werken aan een muzikaal programma, maar ook om elkaar te ontmoeten en na afloop gezellig met elkaar nog even wat te drinken.

Het huidige pand waar gerepeteerd word (scoutinggebouw van de Gelre Groep), is door de maatregelen nu te klein geworden. Daarom de volgende oproep:

GEZOCHT; REPETITIERUIMTE/BEDRIJFSHAL

De ruimte moet groot genoeg zijn waar 50 muzikanten op 1,5 meter van elkaar kunnen zitten en waar voldoende licht is. Het mooiste zou zijn als er ook een opslagruimte is om o.a. grote slagwerkinstrumenten op te kunnen slaan. De muzikanten zijn op maandagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur aanwezig.

Bent u in het bezit van een ruimte/lokaal/bedrijfshal die Excelsior als nood mag gebruiken, dan komen zij graag met u in contact. U kunt mailen naar: twello.excelsior@gmail.com of bellen met Jasper Esselink 06 48 12 99 90.

woensdag 22 juli

Deel dit bericht